Moderator

Vil du have en veloplagt moderator til dit event?

Moderator til jeres næste event?

Christian er både journalist og vært. Det gør ham til en dygtig og anerkendt moderator, der med en indarbejdet grundighed omsætter sin journalistiske kunnen til scenen. Christian Degn er kendt som den altid veloplagte og glade vært på alt fra Go‘ Aften Live, over Nybyggerne til Hvem Vil Være Millionær? Tidligere kendt fra DRs Hammerslag og Natur- Historie og Videnskabsserie “KYST til KYST”.

Særlig interesser

Christian Degn har en flot 10-årige karriere som kritisk og undersøgende journalist på TV Avisen, TV2 Nyhederne, Dags Dato og Kontant. Han var desuden assisterende redaktør på DR´s journalistiske flagskib 21Søndag og redaktør på Kronprinsparrets Priser. Christian har været med til at søsætte og opfinde flere nye TV-formater som eksempelvis det politiske magasin Bag Borgen.

I 2006 stod han bag afsløringerne i “Kødskandalen”, der førte til fødevareministerens afgang og massive opstramninger i fødevarekontrollen. I den forbindelse var Christian Degn nomineret til Cavling-prisen.

Som vært gør Christian os klogere – i godt selskab. Det gælder alle de aktuelle nyheder, og i særdeleshed på boligmarkedet, energikilder, arkitektur, lokalplaner og meget mere – i by og på land. Derudover elsker Christian mennesker og gør dem og deres historier spændende og relevante. 

Du vil møde

Christian Degn er en fantastisk journalist, der rummer dybden og omfavner det folkelige – afhængig af om det er en dag, hvor stemningen skal være formel eller afslappet. Som moderator høster han anerkendelse for sin energi, og sin facon, der gør, at arrangementet afvikles professionelt med et smil.

Anbefalinger

Christian Degn har været en fantastisk god moderator ved vores arrangementer.  Under selve arrangementerne sørgede Christian for at skabe en god stemning og på seriøs vis fordele taletiden ligeligt blandt de forskellige synspunkter. I tiden op til konferencerne gik Christian aktivt ind i at ideudvikle, og kom med forskellige perspektiver på hvorledes, vi kunne skabe det bedst muligt arrangement.

Peter Bro
Ingeniør, Randers Kommune

Christian Degn styrede os gennem programmet på meget elegant vis, og bidrog både med energi og godt humør.Hans kompetente og imødekommende styring gjorde, at både paneldeltagere og publikum følge sig trygge og godt tilpas.

Center for Kultur og Fritid
Skanderborg Kommune

Christian gik professionelt til opgaven, og støttede og vejledte ebusiness Randers både i planlægningen og på selve konferencen. Derudover er Christian scenevant og formåede at holde en god balance i sin præstation, hvor Christian med sit overskud tog sig godt af publikum imellem indlægsholderne. Som ansvarlig for konferencen, kan jeg kun give Christian Degn mine bedste anbefalinger.

Mads Hulgaard
ebusiness Randers

Kontakt mig :