Jeg spiller for dem, der vil danse og feste

Sådan har det været, siden jeg begyndte at DJ’e i fredagsbaren på Journalisthøjskolen i Aarhus.


Siden har jeg spillet til Smukfest i årevis, på barer, til bryllupper, Esbjerg Rock Festival, store og små firmafester, julefrokoster, fødselsdagsfest for 25, 30, 40 og 50-årige – og så har jeg flere gange spillet ved afterpartyet til DR Sportens store, årlige show i Boxen.

Mit nok allerstørste job er på Musik i Lejet, hvor jeg hver nat spiller for et par tusinde i den store festbar Fiskerbaren. Der er en helt magisk stemning. 


 

TIPS TIL ET GODT DANSEGULV

Dansegulvet

Heller for lille et dansegulv end for stort. Intet er så trist som et tomt dansegulv. Mange er lidt generte over at danse, så jo mere man kan gemme sig lidt bag de andre danskere, jo bedre.

Baren

Baren skal stå lige op ad dansegulvet. Især mange mænd står helst i baren og snakker. De er væsentlig nemmere at få på gulvet, når de er lige til at gribe i baren ved siden af.

Discokugle

Discokugler er altid godt! I hvert fald er lidt mørke med veloplagt lys en god start på festen (og dansegulvet).

Min spillestil

Min stil er meget bestemt af, hvilke gæster der er til festen. Det der betyder noget for mig, er, at dansegulvet kører. At se folk ha’ det sjovt og feste igennem på en dejlig aften – og nat.


At være DJ er for mig i høj grad et spørgsmål om at læse dansegulvet. Hvem er de? Hvad kan de lide? Og det allerfedeste for mig er, når jeg finder et halvglemt nummer frem, som ALLE vil høre – de havde bare glemt det. Jeg vil så gerne sprede fest og glæde.

 

Jeg spiller for gulvet

Ved Musik i Lejet spiller jeg mest bangers. Fra Nik & Jay, The Weeknd, Rihanna og Whitney til årets sommerhits, Gigi og decideret syng med-hits. Det er som en vanvittig køkkenfest. Alt bli’r disrupted!


I Boxen i Herning er publikum en lille smule ældre, så det er mere A-ha, Let’s Dance, Helmig, disco, Jackson og Justin.


Generelt søger jeg publikum. Når festen først kører, skal jeg ikke til at “opdrage” folk. Hvis nogen ønsker en 50 års fødselsdag med masser af disco og soul, så gør vi det. Hvis det skal være rap og rnb – klart! Og vil du ha’ et bryllup med masser af danske hits og Stevie Wonder – så gør vi det! Jeg elsker når I har en fed fest!

Kontakt mig :