Foredrag

Vil du have et inspirerende, sjovt og indsigtsfuldt foredrag?

Mine foredrag

Alt det med min far

Hør Christian Degn fortælle de bedste historier fra den populære TV-serie “Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig”. Du kommer med bagom programmet på alle måder – både ideerne og de større tanker bag, og alt det sjove og rørende. 

Hvordan man får en 71-årig til at debutere på TV og blive folkekær farmand? Hvad gør man, når ens far begynder at snakke om sin mors brystvorter foran et tv-kamera?! Og hvad har Christian egentlig lært om sig selv og sin far?

Christian Degns guide til verdens bedste boligkøb

Skal jeg leje eller eje? Er det gode liv på landet eller i byen? Hvilken type bolig? Hvad med andel? Hvordan får vi plads til alle drømmene? Og hvordan finder jeg det fedeste til en god pris?
 
I årevis har Christian Degn vist boliger frem i Hammerslag (DR1) og i Nybyggerne (TV2). Nu deler han ud af sine bedste erfaringer fra de mange år rundt på landevejene. Han vil underholdende guide dig gennem priser, tilstandsrapport, energimærke og svare på om beliggenhed kun er et spørgsmål om kroner og ører? 

Livet, døden og drømmene

Vi kender Christian Degn som en glad mand på TV. Men inden det store gennembrud som TV-vært fulgte han en mand i døden – med kamera. I de første mange var han undersøgende journalist i gravegrupper på både TV2 og DR og kom tæt på mennesker, hvor livet gjorde ondt.

Oplevelser, der både sætter tanker i gang – og har formet Christians egen tv-karriere. For før døden kommer livet, og ikke mindst alle drømmene. Nu fortæller Christian i et både rørende og reflekterende foredrag om sin oplevelser og egne valg i livet. Bare rolig, der skal nok blive både smil og grin.

Skal vi skræddersy et foredrag til din organisation?