Degns Saloon med Rina Hansen & Jens Skovgaard

23. marts 2024
18:30
Mød to lokale stoltheder fra det
prisvindende Cold Hand Winery og historiske Rhanders

Degns Saloon slår nu svingdørene op for to lokale stoltheder: Det prisvindende Cold Hand Winery og historiske Rhanders. Mød to af de randrusianere, som kongehuset ville se, sidst Dannebrog og Dronningen var i byen. Ikke uden grund. Det kræver virkelig sin personlighed at stå bag to så omtalte og velrenommerede virksomheder.

Cold Hand Winery har vundet internationale priser for deres cider-, æble- og frugtvin. De er så gode, at de endda serveres på landets fineste Michelin-restauranter. Nu kommer Cold Hand Winery for første gang nogensinde til Randers med de gyldne dråber fra de lokale marker nordvesten for Læsten. Din gane siger allerede: JA!

Historien om Rhanders er intet minde end et stykke lokal verdenshistorie - om vores hænder. Rina Hansen brugte 11 år af sit liv på at overtale den familieejede virksomhed til at sælge hende familieejede og hæderkronede handskefabrik. Siden 1600-tallet var Randers-handsker kendt i Europa, og man sagde, at selve den franske Dronning Marie Antoinette sov med kronjyske handsker. Senere opdagede amerikanske FBI, at det gav pote med handsker fra Randers. Nu har Rina Hansen gjort det til sin livsmission at revitalisere byens handsker, Rhanders.

Nu slår Degns Saloon "de kolde og de varme hænder sammen". Og det gør vi endda med en menu fra Norevent. Du får det hele for bare 450 kroner. Talkshow, middag og tre forskellige glas fra Cold Hand Winery. Som Jens Skovgaard siger: “Alene de tre glas ville koste det samme på de københavnske restauranter”.

Skynd dig at sadle op til en fantastisk aften - køb dine billetter nu!

Det får du med

Fine Dining Menu fra Norevent:
Letrøget laks med rygeost og agurk
Kyllingesalat med syltede hvide asparges, sprød bacon og purløg
Tyndskåret kalveinderlår med ramsløgmayo, syltede bøgehatte og små salatater 2 forskellige oste
2 slags pølse med oliven
Rabarberkompot med saltet karamel, vaniljecreme, knas og kørvel
Surdejsbrød + 2 x dips

akkompagneret af tre forskellige glas fra Cold Hand Winery.

Praktisk

Lørdag d. 23. marts 2024 kl. 18.30.

Billetpris kr. 450,- (fine dining menu fra Norevent og tre glas vin er inkluderet i prisen)

Dørene åbner kl. 17.30
Siddepladser, først til mølle

Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

Køb billet

Sneak peek
fra tidligere Saloons